Uspešen zaključek GROŠevega poletja

Medtem, ko so pridni dijaki že z obema nogama zakorakali v novo šolsko leto, si študentje nabirajo še zadnje atome energije in lovijo še zadnje proste dneve pred začetkom novega študijskega leta. Kot se spodobi, smo tudi v Študentskem klubu GROŠ malo počitnikovali, a zaspali nismo! V sklopu programa GROŠevo poletje smo naše člane peljali na enodnevni izlet v Terme Čatež, zabavali smo se na ŠVIC-u, odšli na adrenalinski rafting in bili prisotni na teniškem spektaklu ATP Umag. Tako z organizacijo kot z ekipo pa smo bili prisotni še na 2. turnirju malega nogometa v Grosuplju. Na izvedbo čaka še en poletni dogodek, in sicer enodnevni izlet v mesto doživetij – Gardaland (12. 9.). Lepo povabljeni ter upamo, da ga bomo uspešno spravili pod streho!

Ne smemo pa pozabiti na zaključek poletja, ki bo tudi letos v obliki tradicionalnega dogodka GROŠ na ulici, potekal v sklopu prireditve Grosuplje v jeseni. GROŠevci za vas že aktivno pripravljamo pester večerni program, zato bi bilo škoda, če nas ne bi 19. 9. 2015 obiskali v centru Grosuplja.

Ob začetku študijskega obdobja pa se dijakom in študentom ponujajo mnoge različne priložnosti udeleževanja in sodelovanja na najrazličnejših področjih. Vse kar moramo storiti je, da o stvareh, ki nas zanimajo, povprašamo ''strica Googla''. Veliko koristnih informacij najdete na straneh kot so: lmit.org, moveit.si, mednarodniskis.si, sou-lj.si/informator/, studentska-org.si, student.si in še mnoge druge informativne spletne strani. Kdor še ni oddal vlog za štipendije in subvencionirani prevoz, naj se čimprej pozanima, če je to še mogoče storiti. 

V drugi polovici septembra pa bomo v Študentskem klubu GROŠ pričeli z vpisom članov v novo sezono 2015/16. Vabljeni vsi dijaki in študentje občin Grosuplje, Dobrepolje, Ivančna Gorica ter Škofljica, da se včlanite v klub v čimvečjem številu. Kot člani ŠK GROŠ boste lahko čez leto koristili mnoge ugodnosti in se udeleževali različnih dogodkov, projektov in druženj, ki jih bomo organizirali za vas. Članstvo pri nas se v vseh pogledih izplača, povrh vsega pa je popolnoma brezplačno! Vse informacije o vpisu bodo sproti objavljene na naši uradni FB strani Študentski klub GROŠ ter na naši spletni strani www.klub-gros.com.

Pridružite se nam tudi letos, GROŠevcu ni nikoli dolgčas!

  • 11954642_874542362581223_6552275361...

  • Gardaland z GROŠem