NOČNI POHOD Z BAKLAMI NA MAGDALENSKO GORO

Študentski klub GROŠ tokrat v sodelovanju s Planinskim društvom Grosuplje organizira nočni (večerni) pohod na Magdalensko goro. 

Da pa to ne bo čisto običajen pohod ga bomo začinili s toplimi plameni, ki bodo goreli z naših bakel.

Pohod bo v soboto, 26. 12. 2015, z zborom ob 18:30 uri pred prostori ŠK GROŠ (Industrijska c. 1g, Grosuplje). Od tam se bomo pod vodstvom Planinskega društva Grosuplje odpravili po znani grosupeljski trasi proti vrhu Magdalenske gore. Pohod je organiziran na dan, ko obeležujemo državni praznik. V ta namen bomo na vrhu pripravili kratek kulturni program, ob katerem pa se bomo pogreli s kozarčkom čaja in kuhanega vina

Na pohod pridite dobro opremljeni: potrebna je primerna planinska obutev in obleka, pohodne palice (po želji) in seveda varen korak. 

V kolikor imate kakšno baklo že doma, jo prinesite s seboj, nekaj pa jih bomo priskrbeli mi. Dobre volje, tople pijače in presenečanj na cilju ne bo manjkalo! Glejte pa, da slučajno ne manjkate vi! :)

Pohod je namenjen prav vsem navdušencem pohodništva in dobrega druženja. Vabljene ste vse generacije, še posebaj pa člani Študentskega kluba GROŠ.

Več informacij o dogodku si lahko preberete tukaj.


In ne pozabite, z GROŠ-em ni nikoli dolgčas :)
Se vidimo!