OTVORITEV Prvega Študentskega Lokala V Grosuplju

Na najboljšo novico tega leta smo čakali skoraj do konca...in sedaj vam jo predstavljamo!!!

Za vas odpiramo osveženega Groša, ki bo v prvi meri namenjen prav našim članom, dijakom in študentom, pa tudi vsem ostalim. Lahko bi mu rekli kar PRVI ŠTUDENTSKI LOKAL V GROSUPLJU!!! Poudarek tega dnevnega lokala bo na nižjih cenah in študentskih ugodnostih, tematskih večerih in happy hours-ih, brezplačnem internetu in študijskem prostoru, možnosti izmenjave znanji in coworking-u ter obilici novih doživetij!

Ob tej priložnosti prav vse vljudno vabimo, da se nam pridružite v soboto, 7. 5. 2016. Ob 16:00 uri bomo štartali na GROŠEVI PLAŽI, ob 18:00 uri pa bomo s šampanjcem v roki tudi uradno odprli dnevni študentski lokal. Po otvoritvi pa v večernih urah sledi še uradna After Spring Break zabava s Collegiumom.



NAŠA ZGODBA

Študentski klub Groš se je pred kratkim odločil, da se loti za nas zelo pomembnega projekta. Po treh ne tako uspešnih poskusih oddaje lokala različnim najemnikom smo prišli do zaključka, da to ne vodi v želeno smer. Zato smo se odločili, da ponovno vzamemo stvari v svoje roke. Člani upravnega odbora in nekateri drugi aktivisti smo visoko zavihali rokave in se lotili intenzivnega čiščenja, popravljanja in opremljanja spodnjih prostorov Študentskega kluba GROŠ. Vse to z namenom, da bi lokal Groš vrnili tistim, katerim v svojem bistvu pripada - študentom!

Tako s pomočjo pridnih rok Groševcev počasi a intenzivno pripravljamo prvi lokal v Grosuplju, ki bo posvečen in prilagojen predvsem študentom. Tako bodo naši člani v lokalu deležni dodatnih popustov pri gostinski ponudbi, brezplačnega interneta, posebne študijske sobe za učenje in inštrukcije, pestrega in predvsem raznolikega večernega programa, občasnih tematskih zabav in še marsikaj drugega. Tretji dan v tednu se bo preimenoval v Groševo sredo, četrtki bodo obarvni športno in družabno, ob petkih pa bo oder v prvem planu rezerviran predvsem za neuveljavljene bende iz okolice.



Mlada ekipa bo sproti skrbela za pestrost in raznolikost programa, saj nam je v interesu, da ugodimo čimveč različnim okusom. Lokal bo tako odprt med tednom med 8:00 in 23:00 ure, v petek do 24:00 ure, v prvih mesecih pa tudi v soboto od 12:00 pa do 24:00 ure. Enkrat mesečno pa lahko pričakujete tudi noro tematsko zabavo.

Študentski klub GROŠ si želi, da bi bila to ena izmed uspešnih zgodb ter da bi s tem lahko svojim članom ponudili vse to, česar do sedaj v Grosuplju niso imeli: prostor za druženje in sodelovanje, prostor za izmenjavo mnenj in opravljanje študijskih obveznosti, pa tudi prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa in zabavo. Podprite nas pri tem projektu, v katerega smo vključili vse naše moči in trud. Ne oklevajte z obiskom in klepetom ob odlični kavici ali osvežilni limonadi. Ne oklevajte z izmenjavo znanj in medsebojno učno pomočjo v naši mirni sejni sobi. In predvsem ne oklevajte s soustvarjanjem našega skupnega lokala. Le z vašo pomočjo bo lahko resnično zaživel v vsej svoji vsebini.

Se vidimo!
GROŠ-evcu ni nikoli dolgčas!