Rekreacija na prostem

V ŠD Dobrepolje z mesecem majem pričnemo z rekreacijo na prostem, ki bo prilagojena tako začetnikom kot tudi že bolj izkušenim rekreativcem.

Vse aktivnosti se pričnejo z mesecem majem po spodaj navedenih terminih:

URA PONEDELJEK TOREK ČETRTEK
19.00

TEK (ženske, intervalni trening
        s treningi za moč)
NORDIJSKA HOJA

TEK (mešano, funkcijska vadba, 
        tekaška abeceda,
        intervalni teki)
TEK (ženske)
NORDIJSKA HOJA
NOGOMET NA TRAVI

 

Zbirno mesto vseh rekreativcev bo v »Rekreacijskem centru Gmajna« v Bruhanji vasi, za tekačice ob četrtkih pa bo zbirno mesto na parkirišču gostilne Majolka.

V ostalih dnevih se bodo tudi dogajale rekreativne dejavnosti, vendar ne redno,ampak po dogovoru ( tek,nogomet,odbojka na mivki,kolesarjenje,idr.)

STORITE NEKAJ ZASE IN SE NAM PRIDRUŽITE,NE BO VAM ŽAL!

OBVESTILO

Tekaški treningi za ženske se bodo pričeli v ponedeljek, 9. maja 2016, ob 19. uri. Dobimo se na igrišču Gmajna v Bruhanji vasi.

Zbirno mesto bo ob ponedeljkih na igrišču Gmajna v Bruhanji vasi in ob četrtkih na parkirišču Majolka na Vidmu. Treningi se začnejo ob 19. uri in potekajo približno uro in pol.

To sezono vabimo medse tudi začetnike, ki imajo trdno voljo in željo po teku in druženju. Lahke poti v teku ni, vendar s pravim začetkom in vztrajnostjo lahko dosežete cilje, za katere ste mislili, da so povsem nedosegljivi.

Zaradi organizacije treninga bom vesela, če se začetniki (vztrajni, resni kandidati) prijavite na mail janjababic@siol.net

Če že tečete, se lahko ob torkih pridružite tekaškemu intervalnemu treningu s kombinacijo funkcionalnega treninga v naravi, ki ga bo vodil Miha Kuplenk. Zbirno mesto za torkovo skupino je na igrišču Gmajna v Bruhani vasi ob 19. uri.

Pogoj za priključitev tekaškim skupinam je članstvo v ŠD Dobrepolje. Novi člani ste vedno dobrodošli.

Lepo vabljeni!