Maraton treh občin

MARATON TREH OBČIN je rekreativna športna prireditev, ki jo Kolesarsko društvo Grosuplje pripravlja že več let. Letos bo 2. junija 2013 že petnajstič po vrsti.

Kolesarski maraton poteka po cestah občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje, ponuja pa več različnih tras za staro in mlado.

Štart in cilj sta v centru Grosuplja, na Kolodvorski cesti. Prijave bo organizator sprejemal od 7.30 ure dalje v štartno - ciljnem prostoru.

Štartnina znaša do 28. 5. 2013 15 evrov, po tem datumu pa 20 eurov. Za mladino do 15. leta 1 evro. Skupine z deset in več udeleženci 12 evrov, kar velja tudi za imetnike olimpijske kartice. Štartnina za družinski maraton znaša za odraslega 10 evrov, za otroka do 15. leta starosti pa 1 evro. Štartnina za pohodnikeje 5 evrov.

Štart za udeležence na 92, 80 in 56 km bo ob 9.00 uri. Trideset minut kasneje bo štart družinskega maratona. Udeležencem maratona s plačano štartnino bodo ob progah na voljo okrepčila, potujoče servisne delavnice in ostala spremljevalna vozila. Na križiščih bo poskrbljeno za usmerjanje kolesarjev.

Vabljeni!

Dogodki

Ni dogodkov

Šport Ostalo