Se gibam, smejim in zdravo živim!

Vpetost v vsakodnevni tempo nas pogostokrat postavi v položaj, ko preprosto nimamo več časa zase. Naše telo pod vsemi obveznostmi kloni, se iztroši in to povzroči neravnovesje v telesu, ki ga občutimo v obliki psihične ali fizične utrujenosti,  stresa, lastnega nezadovoljstva nad telesom, padca koncentracije, pojava debelosti in še bi lahko naštevali. Vsak izmed nas ima možnost, da to spremeni. ŠD Dobrepolje vas vsako leto vabi, da se priključite vadbi, ki vas bo razbremenila vsakodnevnih skrbi, ki vas bo okrepila in napolnila z novo energijo. Tudi letos vas Stanka, Janja, Tina, Urša in Miha vabimo, da se priključite naslednjim skupinam:

Korenine (ponedeljek ob 17.30): Vadba je namenjena starejši populaciji, ki jih pestijo tako težave s hrbtenico, osteoporozo, gibljivost sklepov … Je zelo prijetna in vedno zabavna. Vodja skupine je Stanka Kuplenk.

Vadba ABC (ponedeljek ob 18.30): Z letošnjo sezono se lahko priključite na novo zasnovani vadbi, ki bo poskrbela za vaše telo v celoti. Vodja skupine je Stanka Kuplenk.

Kombo štengce (ponedeljek in četrtek ob 19.30): Vadba vključuje polno izzivov, ki bodo ogreli vaše telo. Vadba je srednje intenzivna. Vodja skupine je Tina Arzenšek.

Kombo skokice (ponedeljek in četrtek ob 20.30): Vadba na energičen in zabaven način oblikuje vaše telo. Vadba je visoko intenzivna. Vodja skupine je Urška Gačnik.

Stott Pilates (sreda ob 19.00): Z letošnjo sezono se lahko priključite obnovljeni pilates vadbi na blazinah, ki vključuje vse novosti v pilatesu, ki temeljijo na Stott Pilates metodi. Priporočamo jo tako zdravim ljudem kot vsem porodnicam po porodu (preteči mora vsaj 8 tednov po porodu), ženskam s težavami z inkontinenco, moškim in ženskam za izboljšanje gibljivosti sklepov in zategnjenosti v ledvenem delu hrbtenice in križu. Vodja skupine je Janja Babič.

Pilates mix (sreda ob 20.00): Vadba bo zasnovana podobno kot Stott Pilates vadba, vendar bo v njej nekoliko več dinamike pri izvedbi ter menjave pozicij stoje, sede, leže. Vodja skupine je Janja Babič.

Zdrava hrbtenica (četrtek ob 18.30): Vadba je namenjena tako zdravim ljudem, ki skrbijo za vitalnost hrbtenice, kot tudi vsem, ki imate bolečine v križu ali ledvenem delu zaradi npr. sedenja v službi, zaradi starosti. Vodja skupine je Stanka Kuplenk.

Fitnes (vsak dan med 17.00 in 21.00 uro): Vadba je namenjena vsem, ki želite preoblikovati telo ter pridobiti na mišični moči in masi. Strokovno vam bo pomagal Miha Kuplenk.

Na vadbi ste dobrodošli vsi: punce, fantje, ženske in moški. Naj se skrb za vaše zdravje začne danes.

Z vadbo pričnemo 2. oktobra.

SE VIDIMO!

 

Stanka Kuplenk (AFA vaditelj aerobike in vaditelj skupinske vadbe za ženske, inštruktor pilatesa in zdrave hrbtenice)

Janja Babič (inštruktor Pilatesa po Stott Pilates metodi)

Tina Arzenšek (vaditelj ženske rekreacije)

Urška Gačnik (vaditelj aerobike)

Miha Kuplenk (vaditelj fitnesa)

 

URNIK OSTALE REKREACIJE ŠD DOBREPOLJE (telovadnica OŠ Dobrepolje)

PONEDELJEK:

  • 18.00 - 19.30, odbojka, moški in ženske (Bojan Novak, Andreja Novak)
  • 19.30 - 21.00, mali nogomet, veterani (Alojz Kuplenk)

ČETRTEK

  • 18.30 - 20.00, košarka (Damjan Strnad)

SOBOTA

  • 17.00 - 18.30, mali nogomet, člani (Miha Kuplenk)

Predviden pričetek vseh rekreativnih dejavnosti je v oktobru.

  • DSC00004.JPG

  • DSC00087.JPG

  • sd_d.JPG