Juhu, GROŠevo poletje je že skoraj TU!

Kot že omenjeno v naslovu, zunaj je že toplo in sončno, oblačila v omarah so že skoraj izključno samo poletna, na koledarju pa že piše junij (ljubitelji filma Tu pa tam si lahko preberete v njihovi različici: »Danes je junij, avtobus pripelje šele januarja!«). Malo za šalo, malo za res, čas hiti, in prvi poletni dan je že skoraj tu. Skupaj s poletjem pa seveda pride tudi GROŠevo poletje.

In kaj smo za vas pripravili letos?

Začeli bomo seveda, kakor se za študente tudi spodobi, z eno najboljših zabav v Grosupljem. V torek, 24. junija, se nam tako le pridruži v HotSpott Caffe Clubu (pod ŠK GROŠ), kjer bomo sezono otvorili z Summer opening partyem. Še vsako leto je bilo super, tudi letos gotovo bo.
Naslednji vikend bo zanimiv predvsem za hribolazce, saj gremo groševci na pohod v hribe.
V nadaljevanju pa pridejo na vrsto tudi tisti, ki so radi urejeni (no pa tudi tisti, ki odprejo omaro, pa v njej ne najdejo nič pametnega). Obiskali bomo namreč nakupovalni center v Palmanovi, kjer bo v času razprodaj gotovo vsak lahko našel nekaj zase. Izredno pomembno pa je, da si vsak najde kakšno oblačilo, za tiste res vroče dni, saj bomo že naslednji vikend švicali na ŠVICU. Ampak, da nas Študentski vikend inteligence in cvička vseeno ne zdela preveč, je GROŠ poskrbel tudi za to. Kmalu po ŠVICU se bomo namreč odpravili v Terme Čatež, kjer se bomo s prijetno vodo kaj kmalu ohladili.
Dogodkov, katerih se je vredno udeležiti je torej še in še.
Ampak kaj pa če to še ni vse? Pravzaprav nismo niti še na polovici. V nadaljevanju poletja namreč sledi še mnogo, mnogo več. Naj  za začetek zaupam le nekaj najbolj vročih GROŠevih dogodkov: poletno druženje v Portorožu, rafting, adrenalinski park, ATP Umag, jadranje, in še in še.

Skratka, Groševci smo z dogodki dobro založeni. Če torej še nimaš načrtov, in če ne želiš, da bi bilo to poletje dolgočasno, se nam le pridruži. Zabava je zagotovljena, kvalitetno druženje tudi. Ker se prav za vsakega Groševca najde dogodek, pisan ravno njemu na kožo, verjamemo, da se bo našlo tudi nekaj zate. Če torej med napisanimi dogodki še nisi našel primernega zase, ali pa si našel ravno tistega, ki zanima prav tebe, nas le obišči na naši info točki v prostorih ŠK GROŠ (ponedeljek, sreda, petek: 18.00 – 20.00, torek, četrtek: 10.00 – 12.00), na uradnih urah v Dobrepolju (torek: 18.00 – 20.00), ali pa nas poklikaj na naši spletni strani http://www.klub-gros.com ali Facebook strani (Študentski klub GROŠ) in izvedi o študentskem dogajanju še več.

Verjemi, zanimivo bo, zato si nikar ne dopusti zamuditi GROŠevega poletja! Smile

  • 10458462_10203870434102756_10565323...