Fižolček dneva

Če se mnogi sramujejo že revnejše obleke in stanovanja, koliko več bi se jih moralo sramovati revnih idej in nazorov.
Albert Einstein

Več glav več ve!

Več glav več ve!

Domov Forum
Dobrodošel, Gost
Prijava.    Registracija.    Pozabljeno geslo?

Volitve za župana 2006
(1 bere) (1) gost
Pojdi na dnoStran: 1234
TEMA: Volitve za župana 2006
Volitve za župana 2006 pred 5 Let, 2 Mesecev Karma: 0
Dobrodošli da poveste in komentirate rezultate volitev za župana.
Osebno menim, da so spremembe dobrodošle in sem kar zadovoljen z rezultati.

Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Re: Volitve za župana 2006 pred 5 Let, 2 Mesecev Karma: 0
Ja, jaz novega župana podpiram, kot bi ga v vsakemu primeru.
Zdi se mi popolnoma nemoralno in neodgovorno, da bi iz prinicpa nekomu nasprotoval iz samega principa.
Volilci so se o?itno odlo?ili za spremembno, ali pa je bila ta odlo?itev pozitivna , torej ali se bo ve? in boljše ali pa manj in slabše delalo pa bo pokazal ?as.
Tako bodo pravilnost te odlo?itve pokazala naslednje volitve.

Re: Volitve za župana 2006 pred 5 Let, 2 Mesecev Karma: 5
Nedvomno je bil po?asi že ?as za spremembe. Vsak nov prinese s sabo tudi nove ideje. Novega župana vsekakor podpiram :!:

Re: Volitve za župana 2006 pred 5 Let, 2 Mesecev  
Oj. No, jaz pa sem razocaran nad obcani Dobrepolja. A zakaj? Seveda zaradi rezultatov volitev. Sam osebno nimam proti Pavlinu nic, se razumem z njim. Vse lepo in prav ce bo on vodil obcino tako kot jo je dosedanji zupan Jakopic. Bojim pa da on ne bo mel te 'zupanske funkcije', kajti on ima premehko srce. Njega bodo vodili 'scat', kajti znotraj stranke so ljudje, ki sami zelijo prevzeti njegovo vlogo.Pa ne mislim na to,da bi sami kandidirali za to funkcijo, ampak jim je to cist dovolj, da so v ozadju. Ce bo drugace, hvala Bogu, ampak bojim se da ne. Dobrepolski narod pa samo na to gleda, da bodo spremembe. NOben pa ni premislil vsega kaj to prinese zraven. Pa ce pogledamo drzavno raven, vidimo da je NSi vedno mela desnicarski podznak, in potem na zelenmu valu povejo, da je vcer na enemu voliscu bil kot zaupnik NSi-ja S. Palcar. Mogoce sem pa malo zamudil, ampak a ni on LDS-ovec? Skratka, drugace pa cestitke Pavlinu. Naj me preprica, da cez 4 leta tokrat dam njemu glas. Seveda si ga bo moral prigarat. Srecno, Janez.

Re: Volitve za župana 2006 pred 5 Let, 2 Mesecev Karma: 0
Se povsem strinjam s pisanjem mojega predhodnika. Dobro je napisal, kaj nova izvolitev pomeni. Oz. da se Dobrepoljci ne zavedajo posledic. ?e pa bodo to pozitivne posledice, pa res hvala Bogu. Se pa tudi jaz bojim, da bodo drugi prevzeli oblast. Druga?e pa ja, je res, da je bil S. Pal?ar zaupnik NSI-ja. To vem, saj je bil zaupnik na voliš?u, kjer sem jaz v komisiji, se pravi na Vidmu. Pa?, ?asi se spreminjajo.

Re: Volitve za župana 2006 pred 5 Let, 2 Mesecev Karma: 5
Ok, predpostavimo da se zgodi kar je napovedal @Gost, ?eprov ne verjamem da se bo to zgodilo, saj še ne poznamo Pavlina na takem mestu. Ali bi to bilo slabo ?e bi ob?ino vodili svetniki? Ne vidim razloga zakaj bi to predstavljalo problem.
Jaz mislim, da bo za ta štiri leta veliko bolje za ob?ino ko bo na županskem mestu Pavlin. Saj bi bil to Antonu Jakopi?u zadnji mandat. Tudi sam je povedal da namerava odvoditi še zadnji mandat. Mislim da se to sliši zelo nespodbudno. To pomeni, da ni nujno da bi se zauzemal za ob?ino, saj se mu ne bi šlo za zaupanje ob?anov...kajti njihovih glasov nebi potreboval ve?. Mislim da je bilo že v njegovi kampanji preve? takih stavkov, kateri so volivce pripravili v to da premislijo in volijo nasprotnega kandidat. Menim da so volilci v drugem krogu gotovo premislili o svoji odlo?itvi.

Pojdi na vrhStran: 1234
Moderatorji: , Brozzy, bizgec

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack