Fižolček dneva

Moški je lahko glava družine, ampak ženska pa je vrat in lahko obrne glavo kamor koli hoče.
Iz filma: Moja obilna grška poroka

Več glav več ve!

Več glav več ve!

Domov Forum
Dobrodošel, Gost
Prijava.    Registracija.    Pozabljeno geslo?
Pojdi na dnoStran: 123
TEMA: Tragedija
Tragedija pred 4 Let, 11 Mesecev  
Glede na to, kar se je v?eraj zgodilo, me zanima kako na vse skupaj gledate vi. Vem, da tema ni najbolj prijazna, ampak dejansko svet je takšen, kakršen je.
Mene je kar groza, ne morem verjet, da se to res dogaja pri nas. Mam ob?utek kot bi gledala telenovele. Še najve?ja groza pa je, da imata dva nedolžna otroka tako reko? uni?eno življenje... :cry:

Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Re: Tragedija pred 4 Let, 11 Mesecev Karma: 0
ja ampak res. grooooooza kr groza te je.

zagotovo sta pri vsem tem najbolj oškodovana njegova lastna otroka, kajti ?e zgubiš vse bližnje sorodstvo pri taki starosti in na tak na?in to zagotovo vpliva na ?lovekovo podzavest in postopoma uni?uje življenje.

ko sem slišal kaj se je zgodilo sem se najprej vprašal ?e je to pri nas možno, no opazil sem da je možno, ?eprav storilec ni bil od tu...

se mi pa tut to zdi neumno da na teletekstu piše: "Grosuplje: V Zdenski vasi..." in vse v podobnem stilu. nevem no, za moje pojme so mal falil.

Re: Tragedija pred 4 Let, 11 Mesecev Karma: 5
Glede Grosupljega je tudi mene motilo na 24ur.com. Ko sem šel nasledni? pogledat je bila osvežena novica že popravljena v stilu Dobrepolje, in grosuplje ni bilo ve? omenjeno...

Bo že res, da le Bog ve, kaj se dogaja za sosedovimi vrati. Mislimo, da svoje sosede poznamo, pa lahko še zdale? ni tako! Lahko tudi ti re?eš zase, da svoje sosede poznaš?? Misliš lahko marsikaj, ali imaš prav ali ne, pa ne moreš kar tako potrditi. In zakaj bi bila naša prelepa (kar tudi je!) dolina "obvarovana" takega in druga?nega grozovitega nasilja?! Dejstvo je, da se nasilje dogaja - tukaj in zdaj - za štirimi zidovi, ?e ne drugega - in zanj ne ve nih?e. Kako bi le, ko pa smo dandanašnji vsi zaprti v svoje sobe in niti ne vemo, kaj se dogaja spodaj v kuhinji ali dnevni sobi!

Tut nacionalka se je mau poboljšala in v?eraj pri poro?ilih omenila ob?ino Dobrepolje. Ja, to smo mi!

Ja, to smo mi, Dobrepoljci. Škoda, da nas bo SLovenija spoznala po ne?em neprijetnem.
Jah, kaj re?i na vse to.... Ni besed, ki bi opisale to šokantno dejanje. Sej je ?loveku hudo, ko se v Sloveniji kaj takega zgodi, ampak ko se to zgodi v ob?ini, kjer živiš, kjer poznaš pokojne, takrat pa ?loveka zmrazi. Jaz, ko sem izvedela, sem se še pol ure tresla, potem pa tudi celo no? nisem spala. Grozno, ni kej. Najhujše je pa seveda za Davida in Tadeja, ki sta postala ?ez no? sirote. Edina opora jima je stric Marko. Upam, da kakšni centri za soc. delo, kaki 'strokovnjaki' ne bodo preve? pametni in skušali na svoj na?in rešiti problem, na koncu pa naredili ni? oz. slabo za otroke. Upam, da jih dobi Marko in da se nekako živi naprej. Seveda s hudo praznino v srcu.

Pojdi na vrhStran: 123
Moderatorji: , Brozzy, bizgec

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack