Osebno ne verjamem v take stvari, da ti nekdo lahko posrka energijo. No recimo, da ti jo mlajši brat ali sestra, ker te ne posluša oziroma nebogljeni pes, ko mu skušaš nekaj dopovedati (aja, zakaj pa nam živali ne jemljejo energije, ?e že?) pol pa vso energijo potrošiš na razlaganju in dopovedovanju... In pol si brez energije in si utrujen. Bolj je nekdo trmast po naravi, ve? energije nucas skozi ?as in bolj in bolj si utrujen dokler se ne nehaš ubadati z njim. A je to tut psihi?ni vampirizem?
No tale stavek je res zanimiv iz dela o
Pijavkah in psihi?nem vampirizmu
Svetujem, da pri vsakdanjem delu in naporu za dobro po?utje oble?emo trenirko, obujemo športno obutev, naredimo v naravi nekaj telovadnih vaj in se tako napolnimo z energijo, sebe pa na ta na?in duhovno in psihofizi?no dvignemo. S tem ne škodujemo nikomur.
Se pravi: ?e je neka beseda trmasta in mu želimo nekaj dopovedati, (trošimo energijo - tko k jo po mojem pri ?isto vsakem opravilu, kjer uporabljamo možgane, še clo k gremo na skret in povsod doslej sem meu v mislih psihi?no energijo) sam gremo na sprehod v naravo pa smo spet nafilani z energijo
Zanimiv mi je tudi del takoj na za?etku k omenja, da so najve?ji paraziti psihi?ne energije shizofreniki. Malo sem še pobrskal, da sem bolj natan?neje ugotovil kaj je to:
LINK Na zunaj je tak bolnik videti prestrašen, njegovo po?utje pa je nelagodno.Bolnik zaradi spletov moten v možganih ne more lo?iti resni?nega od neresni?nega (izkušenje in resni?na doživetja se težko razlikujejo od neresni?nih). Lahko si predstavljamo, taki bolniki živijo grozljivko, saj vidijo namesto ljudi pošasti, ki se skalnjajo nad njimi in jih ho?ejo pojesti. Mladen Goli? omenja, da so taki bolniki najve?ji prazaiti. Ni mi pa jasno zakaj. Ni navedel nobenih dokazanj ni?, Pomojem, da se sam boji takih ljudi in da so umobolnice zanj vampirjev tempelj.
Dalje govori še o mnogih parazitih:
Med psihi?ne vampirje prištevamo tudi mnoge ljudi, ki so v svojem življenju brezglavo zabredli v svet šamanizma, okultizma, raznih tehnik odpiranja, regresije, hipnoze, astralnega potovanja ipd. Osebe, ki se ukvarjajo z raznovrstnimi tehnikami magije, in podobnih, izredno nevarnih po?etij za izvajalca, so prav tako izredno nevarni paraziti.
To tudi mene zanima kako bi lahko ena taka oseba jemala nekomu energijo. Že ko stopiš pred enga, k se s tem ukvarja. Nekak ne morem razumt kako ti lahk ene brez da bi se on zavedel vzame energijo. V to bi verjel le, ?e bi se oseba ukrarjala z magijo, s katero obvladuje drugega ?loveka:
osmi odstavek
Ok, tole je res smešno:
Dobil sem tudi klice ljudi, ki so na daljavo videli moje stanovanjske prostore in mi jih po telefonu natan?no opisali, ?eprav nikoli niso bili v teh prostorih. Ugotovil sem, da gre za zelo resne zadeve in odložil slušalko.
Kako je lahko kar odložil slušalko, sej prihajajo k njemu bolniki (obsedeni od hudi?a itd...) on pa se je kr ustrašu, ?eprav je sam "zdravnik". No in pol na koncu piše, da parazitom ne pomaga, ker se jim ne da pomagati. Hm kaj pa ?e je oseba, ki je obsedena od hudi?a tudi parazit? Osebno ne verjamem v tako mo?ne parazite, kot jih navaja on, da lahko zaradi njih umreš. Druga?e ma pa na strani tudi forum, kjer ga lahko še kaj bolj podrobneje vprašamo :twisted:
POVEZAVA DO EKSORCISTOVEGA FORUMA]