Fižolček dneva

Če hočeš postati moder, se nauči pametno spraševati, pazljivo poslušati, mirno odgovarjati in umolkniti, ko nimaš več kaj reči.
Johann Lafater

Več glav več ve!

Več glav več ve!

Domov Forum
Dobrodošel, Gost
Prijava.    Registracija.    Pozabljeno geslo?

SP v nogometu
(1 bere) (1) gost
Pojdi na dnoStran: 12
TEMA: SP v nogometu
SP v nogometu pred 5 Let, 8 Mesecev Karma: 0
Evo, pa se je za?elo težko pri?akovano Svetovno prvenstvo v nogometu, kjer bodo (bomo) na svoj ra?un prišli navija?i posameznih reprezentanc. Kdo je po vaše najboljši in zakaj? Zame Brazilija, ?eprav mislim, da se bodo na prvi tekmi z našimi sosedi opekli, ampak bodo pa potem pokazali svoje zobe. Ronaldinho bo imel svoj žur Pa velik užitkov ob gledanju.

Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Re: SP v nogometu pred 5 Let, 8 Mesecev Karma: 5
Uf, jaz pa šport sta pa dva pojma, ki sta vsak zase...nimam ?asa za take bedarije...

Re: SP v nogometu pred 5 Let, 8 Mesecev Karma: 1
World Cup Germany 2006 - Tabela. Za lažji vnos in preglednost tekem: www.miks.si/sdb/tmp/fifa.world.cup.2006.by.thinkblue.xls

P.S. Go Go Go -::::MEHIKA::::-

Re: SP v nogometu pred 5 Let, 8 Mesecev Karma: 0
Nisem si mislil da bo Poljska zgubila kar za 2 gola razlike...

Re: SP v nogometu pred 5 Let, 8 Mesecev Karma: 0
Uf, jaz pa šport sta pa dva pojma, ki sta vsak zase...nimam ?asa za take bedarije...

to?no tako... no ja, vsaj kar se fuzbala ti?e...

Re: SP v nogometu pred 5 Let, 8 Mesecev  
Upam da bi zmagala Anglija zaradi tega, ker je to zadnja možnost za nekatere ostarele zvezdnike Angleške reprezentance. Bo pa po moje zelo zanimivo prvenstvo. ?e jaz osebno uživam v katerem športu potem je to nogomet v katerem vsak lahko premaga vsakega, kjer je neverjetno veliko možnosti za za?etne postavitve, spremembe položajev, atraktivnih potez in še marsikoga. Je razlog za to da je nogomet najpopularnejša igra na svetu in upam da bomo tisti ki bomo to svetovno prvenstvo spremljali uživali v ?im bolj zanimivem, napadalnem modernem nogometu, ter da ne bo bilo kakšnih hujših incidentov na in pred štadionom ter da si bomo to svetovno prvenstvo zapomnili v ?im lepšem spominu.

Pojdi na vrhStran: 12
Moderatorji: , Brozzy, bizgec

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack