Fižolček dneva

Znanje nas varuje, bogastvo moramo varovati. Če znanje uporabljamo, ga imamo vedno več, bogastva pa vedno manj.
arabski

Več glav več ve!

Več glav več ve!

Domov Forum
Dobrodošel, Gost
Prijava.    Registracija.    Pozabljeno geslo?

SP v košarki
(1 bere) (1) gost
Pojdi na dnoStran: 1234
TEMA: SP v košarki
SP v košarki pred 5 Let, 5 Mesecev Karma: 0
No, pa odprimo še to temo, ki je sedaj aktualna v svetu. To je svetovno prvenstvo v košarki, ki poteka na Japonskem. Kot že vemo, se je Slovenija uvrstila v osmino finala (bravo, Slovenija), kjer jih jutri ob 10 ?aka neugodna Tur?ija. Kdo mislite, da bo postal svetovni prvak? Jaz sem za ZDA, ki je do sedaj pokazala najve?. Najresnejši njihov konkurent pa je Argentina. (razen ?e jih naši ne bodo poslali domov v ?etrtfinalu ) Jutri navijajmo za Slovenijo.

Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Re: SP v košarki pred 5 Let, 5 Mesecev Karma: 1
Jst navijam za Slovenijo. Izgubili pa bodo v finalu z ZDA :\

Re: SP v košarki pred 5 Let, 5 Mesecev Karma: 0
Glede slovenije sem mnenja :
60 % šans da padejo ven s turki
35 % da padejo ven v ?etrt finalu
5 % da pridejo dlje

Enostavno niso prikazali konstantne igre, v drugi polovici tempo vedno pade, kar nas je stalo dveh zmag ( Italija in Kitajska ). Najbrž bo podobno tudi s Tur?ijo.

Osebno bi mi bilo najljubše, ?e bi bil prvak Argentina ali pa Španija.

Re: SP v košarki pred 5 Let, 5 Mesecev Karma: 1
Se dobro, da nism gledal prejle tekme med slo in tur, k bi dobu sop sivih las Kok morjo, joj joj kok morjo no.

No zdej k sm cist na tleh, upam da pridejo v finale Argentina in potol?ejo ZDA
..upam

Re: SP v košarki pred 5 Let, 5 Mesecev  
Pa tej naši (kao) košarkarji so eni taki usranetje. K pride ena pomembna tekma, pa pokleknejo in se delajo rev?ke, po doma?e povedan nimajo jajca, da bi mogli sploh kej ve? nardit. Pet NBA-jevcev mamo pa ne mormo n? nardit, to je k de vse naše NBA -jevce not pošleš pa smo ?ist enakovredni Ameri?anom.
mene so ?ist razo?aral, nej se gredo solit.
Na celi ?rti so pogrnil.

Re: SP v košarki pred 5 Let, 5 Mesecev  
No nekatere so razo?aral. Medtem ko mene niso. Slovenija ima 2 milijona prebivalcev tako da ne moremo re?t da je velika država. Nikoli nismo bili in nikoli ne bomo kaka velika košarkaška velesila, toda uvrstili smo se na svetovno prvenstvo, nekam kjer se uvrstijo res le najboljši. Prišli smo skozi skupine in se enakovredno kosali s Turki.

P.S. Od neke reprezentance pri?akujemo moštven duh, da bi držali skupaj ne glede ne vse težave, ki itak enkrat pridejo. Kaj ko bi se enkrat pogledali vase in ob njih držali tudi takrat ko dosežejo rezultate ob katerih nismo zadovoljni.
?e se imate za kakršnekoli navija?e navijajte in držite z njimi tudi ?e rezultati niso dobri. Hehe to je nekaj kot prijatelji, prijatelja spoznaš šele ob nesre?i, tako tudi ljudi ki resni?no navijajo za svojo reprezentanco.

Pojdi na vrhStran: 1234
Moderatorji: , Brozzy, bizgec

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack