Fižolček dneva

Znanje nas varuje, bogastvo moramo varovati. Če znanje uporabljamo, ga imamo vedno več, bogastva pa vedno manj.
arabski

Več glav več ve!

Več glav več ve!

Domov Forum
Dobrodošel, Gost
Prijava.    Registracija.    Pozabljeno geslo?

odbojka med prazniki
(1 bere) (1) gost
Pojdi na dnoStran: 12
TEMA: odbojka med prazniki
odbojka med prazniki pred 5 Let, 1 Mesec Karma: 0
?av. V sredo, 27.12. odpade odbojka za mlajšo skupino. Ta termin si bo ta teden izposodila starejša skupina, ki jim sedaj 2x zapored v ponedeljek odpade. Razlog za to dejanje: v?eraj in teden dni nazaj je odpadla odbojka pri mlajši skupini, ker jih ni bilo zadost. 13.12. je bilo 6 ljudi, 20.12. pa 5, zato se mi zdi pošteno, da termin drug teden vzame starejša skupina. Mlajša skupina pri?ne z odbojko zopet po novem letu. Še enkrat ali dvakrat bo premalo udeležencev, pa se bo ta termin dokon?no zaprl, saj je brezveze, da se pla?uje telovadnica, ?e potem ni ljudi.

Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Re: odbojka med prazniki pred 5 Let, 1 Mesec Karma: 0
Ob kateri uri pa je odbojka za mlajše ?
Pa ?e lahko definiraš termin mlajši in starejši.

Druga? je odbojka ob sredah od 18:30 do 20 za mlajšo skupino, ob ponedeljkih pa je od 19 - 20:30 za starejše. Lih starostno ne morem definirat, je pa tako, da tisti, ki nekak majo 'treninge' za ligo, katero igramo v Grosuplju, tisti mamo ob ponedeljkih, ob sredah pa ostali. Naj ti jih malo naštejem, kdo vse hodi v sredo: Erika, Marjeta, Petra, Jožica, Janez, Sašo, Matjaž, Žiga, Anja, Eva.....Ti lahko hodiš ob sredah, seveda za?enši po novem letu.

Re: odbojka med prazniki pred 5 Let, 1 Mesec  
pa lohk to sredo tud mlajši pridemo (no vsaj jaz bi pršu za druge ne vem) ?e ne bomo mel pametnejšga dela?

O. Jaz v sredo ne bom nobenega nagnala. Ampak, kot sem že napisala, je razlog tokratne srede, da majo starejši, ta, ker je že dvakrat zapored (!!!!!!) odpadla mlajši skupini. Nimam pojma, kje ste bili vsi takrat? Razumem, da mate veliko šolskih obveznosti, samo da jih pa pride 5 na odbojko, to pa ni lih OK. Še enkrat - dvakrat se bo zgodba ponovila, gre ta termin nekomu drugemu. Žal je tako. Za v sredo, se pa sam odlo?i.

Re: odbojka med prazniki pred 5 Let, 1 Mesec  
?e pa termin za mlajše odpade pa tko naredte da bomo mel starejši dvakrat na teden! MERRY CHRISTMAS TO EVERYBODY

Pojdi na vrhStran: 12
Moderatorji: , Brozzy, bizgec

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack