|
Ojej, ojej, ?emu smo bili zdaj dva dni pri?a?! Groza, kaj slovenska reprezentanca sedaj po?ne....Kaj smo izgubili z Grki....že dobljeno tekmo. OK, res je, da je Grkom vse šlo, da so za?el metat trice kar preko naših rok in oh in sploh vse zadeval, ampak kaj so pa naši po?el v napadu, to pa je zgodba ena a. Sej si še podat niso znal, kaj šele, da bi kdo metal na koš. In da ne govorim o zadnjem napadu, ki ga je mela Slovenija 7 sekund pred koncem. Zakaj za vraga je Jaka metal za tri, ko bi komot odigral ena na eno, prodrl pod koš in ali izsilil favl ali pa zadel... Al pa kdo drug, recimo Rašo ali Smodiš .Joj, ta tragi?en poraz pa je pustil posledice tudi danes, ko smo vsi itak vedeli, da tekme z Nemci ne morejo dobiti, saj so bile njihove glave izpraznjene, sploh po tem, ko veš, kaj se ti je v manj kot 24 urah dogajalo, da izgubiš dobljeno tekmo. Ah, kaj ?mo, Slovenci so vsekakor dokazal v prvem delu, da znajo igrat košarko tudi brez zvezdnikov ala Nachbar, Brezec, Udrih..., se je pa izkazalo to, kar smo se bali, in sicer, da jih bo v drugem delu pobralo, kar dejansko jih je. Igrati toliko tekem z dejansko 9 istimi igralci ves ?as, tega nima nobena reprezentanca. Vsi imajo po 12 enakovrednih igralcev, mi pa konstantnih 5, potem še 4, ki so tko - tko, medtem ko 3 igrajo samo v primeru vodstva za ve? kot 20 (tekma z Nemci še v skupini). Žalostno, toda resni?no.... Se bojim, da jutri s Francozi spet potegnemo mi ta kratko in da zapustimo EP na kon?nem 8. mestu, ki bo glede na pri?akovanja po prvem delu, veliko razo?aranje, pa še s tem ne bi še imeli vstopnice za EP naslednje leto (bi si ga morali še prigarat v dodatnih kvalifikacijah), o OI pa bi lahko le sanjali, saj se samo 7 reprezentanc uvrsti v dodatni predolimpijski turnir (prve 3 reprezentance direktno, 4 pa na dodatni turnir).
Druga? pa so me navdušili Španci, ?eprav se neb ?udila, ?e jih dons Grki premagajo, sploh ?e se bo Papaloukasu spet za?elo srat, tko kot prot nam v?eraj, ko je prevzel vajeti v svoje roke. Danes torej, vsaj zame, finale pred finalom. Navijam pa za Špance.
|