V galeriji obstaja fancy efekt ob prehodu med ležečo in pokončno sliko - spreminjanje velikosti okvira.
Efekt traja kako sekundo, ampak ko je veliko slik in jih hočeš hitro preletet moraš vsakič ko je prehod med ležečo/pokončno sliko čakat to sekundo, kar je malo moteče...
Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Hja, morda je res moteče, samo pa kul zgleda. Zaenkrat bo treba pč potrpet, ker je stvar na trdo vgrajena v komponento. Morda se bo v prihodnosti cela stvar malo predelala tako, da bodo navoljo tudi razni komentarji in ostale pritikline.
LP,
iz SSKJ: "bízgec -a [gəc] m (i) ekspr. nekoliko omejen človek: tak bizgec me že ne bo učil; takih nediscipliniranih bizgecev ne maramo / o ti bizgec ti"
Ok, hvala. Bom probal najti ko bom imel kaj časa. Problem je, da je tale komponenta za galerijo kar obsežna in takoj vzame veliko časa, če hoče človek kaj najti v kodi. Samo ne vem... kakor je stvar moteča je tudi fancy...
iz SSKJ: "bízgec -a [gəc] m (i) ekspr. nekoliko omejen človek: tak bizgec me že ne bo učil; takih nediscipliniranih bizgecev ne maramo / o ti bizgec ti"
Zaenkrat sem stvar rešil tako da sem efekt pohitril. Mislim, da je bolje.
LP