Fižolček dneva

Dandanes je težko biti budala. Konkurenca je enostavno prehuda.
Indijski

Več glav več ve!

Več glav več ve!

Domov Forum
Dobrodošel, Gost
Prijava.    Registracija.    Pozabljeno geslo?

Vroča čokolada v klubu
(1 bere) (1) gost
Pojdi na dnoStran: 1
TEMA: Vroča čokolada v klubu
Vroča čokolada v klubu pred 1 Leto, 10 Mesecev Karma: 5
Danes sem doživel spoznanje, da se je v klubu kuhala vroča čokolada. In to veliko vroče čokolade. Na to so namigovale prazne vrečke instant čokolade v smetnjaku in pa skleda v pomivalnem koritu. Skleda je bila sicer polna nečesa in to nekaj je privabljalo cel roj mušic. To nekaj je bilo po videzu in vonju sodeč primerno za preučevanje mikroorganizmov. Na misel mi je celo prišlo, da bi v klubu lahko naredili eno tako delavnico mikroskopiranja, kajti mikro življenja je bilo tam notri dovolj za vse. Po malo natančnejšem preučevanju sem ugotovil da gre v bistvu za prismojeno vročo čokolado, ki se je odmakala skoraj en mesec.
No, kdor je hotel da se skleda odmoči mu z veseljem povem, da se je skleda odmočila in to zelo temeljito, celo s pomočjo majhnih živalic. Hkrati pa mu tudi zaupam, da je njegov smisel za odgovornost in higieno prav tako na nivoju mikroorganizmov, in da si zagotovo zasluži oznako, ki jo sicer poznamo bolj iz makro sveta - Prasec nagravžni!

LP,

Tomaž

Zadnji popravek: 26.03.2010 02:33 - bizgec.
iz SSKJ: "bízgec -a [gəc] m (i) ekspr. nekoliko omejen človek: tak bizgec me že ne bo učil; takih nediscipliniranih bizgecev ne maramo / o ti bizgec ti"
Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Pojdi na vrhStran: 1
Moderatorji: , Brozzy, bizgec

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack