Paintball (1 bere) (1) gost
 | | |
|
TEMA: Paintball
|
|
|
|
Paintball pred 6 Let, 5 Mesecev
|
|
|
Za?elo se je zanimanje za ?een paintball, bi blo mo?no da bi bil ?en izziv paintball :?
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Paintball pred 6 Let, 5 Mesecev
|
|
|
Predvsem odvisno kolik?no je to za?etno zanimanje.. ( se pravi koliko ljudi ).
Kolikor jaz vem je bilo za prej?nji paintball tudi "veliko zanimanje", meni se zdi da je bilo 10-12 ljudi. Vsaj tako je bilo ve?er pred paintballom.
?ez no?, pa so se ljudje ?uden?no in predvsem NENAPOVEDANO premislili in se enostavno niso prikazali pred klubom.
Tako se nas je na koncu nabralo komaj 6.
No, ?e vlada kak?no bolj konkretno zanimanje kot to prej?nji? potem lahko.. Samo ?e bi res pri?li in se ne bi premislili v zadnjem trenutku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaz se s tem definitivno strinjam, jaz sm sam tko napisu, k sta mi dva, ki prej ?e nista bla aktivna v MDD poto?ila da bi rada mela paitball, pa sm si reku, naredu bom temo, pa kar bo pa bo. Nemorem re?t, konc :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja sej to bi blo dobro, takrat je blo ful zakon. sam dobro bi blo ?e bi nas blo ?e kaj ve?. ker druga? je sam preve? laufanja po igri??u. poleg tega predlagam da ?e, bi se to ?enkrat organiziralo, se natisne neke prijavnice in se da interesentom. vsak ki misli it se more prjavt, in ?e se prijavi pomeni da GRE. ne tko kot zadn?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mislim, da s prijavnicami ne bi blo nobene razlike, samo ?e ve? komplikacij.
|
|
|
|
iz SSKJ: "bízgec -a [gəc] m (i) ekspr. nekoliko omejen človek: tak bizgec me že ne bo učil; takih nediscipliniranih bizgecev ne maramo / o ti bizgec ti"
|
|
|
|
|
|
|
Jaz se strinjam z toma?em. Prijavnice ne bodo re?ile ni?.
ok, jaz se prijavim s prijavnico amapk pol vseeno ne grem ...
kako to onemogo?it ?
|
|
|
|
|
|
 | | |
|