Notice: Trying to get property of non-object in /domains/zelnik.net/public_html/components/com_vsebine/router.php on line 58 Notice: Trying to get property of non-object in /domains/zelnik.net/public_html/components/com_vsebine/router.php on line 58 Notice: Trying to get property of non-object in /domains/zelnik.net/public_html/components/com_vsebine/router.php on line 58 Notice: Trying to get property of non-object in /domains/zelnik.net/public_html/components/com_vsebine/router.php on line 58  Zelnik -
18
sep
Okrogla miza - nov pokriti športni objekt
Dvorana Jakličevega doma, Videm-Dobrepolje
19:00
25
sep
Soočenje v Dobrepolju
Velika dvorana Jakličevega doma, Videm, Dobrepolje
19:00
26
sep
Kako izuriti svojega zmaja 2, animirana družinska pustolovščina
Kinodvorana, Jakličev dom, Videm, Dobrepolje
18:00 do 19:45
29
sep
Krvodajalska akcija v Grosupljem
Osnovna šola Louisa Adamiča, Grosuplje
07:00 do 13:00
30
sep
Krvodajalska akcija v Ivančni Gorici
Srednja šola Josipa Jurčiča, Ivančna Gorica
07:00 do 13:00
01
okt
Krvodajalska akcija v Dobrepolju
Osnovna šola Dobrepolje, Videm-Dobrepolje
07:00 do 12:00
17
okt
Neverjetni Spiderman 2, akcijska fantazijska pustolovščina
Kinodvorana, Jakličev dom, Videm, Dobrepolje
18:00 do 20:32

Soočenje v Dobrepolju

Komu bo letos Šprinca Marogla zlezla v brado, bomo videli v četrtek, 25. septembra ob sedmih zvečer v dvorani Jakličevega doma od koder bomo v živo prenašali dogajanje na www.zelnik.net.

Prihaja GROŠ na ulici!

Letos bomo že tradicionalno GROŠevo poletje zaključili z GROŠem na ulici, ko se bomo v sodelovanju z Občino Grosuplje skupaj podali na že 4. tradicionalno Grosuplje v jeseni, ki bo v soboto, 20. 9. 2014, na Kolodvorski ulici v Grosupljem.

7. vaški košarkarski turnir v Podpeči

Dne 26.07.2014 se je v Podpeči pod okriljem ŠD Dobrepolje odvijal 7. vaški košarkarski turnir. Tekmovalci smo se zbrali na žrebu ekip ob 14.30 uri, z igro pa smo pričeli ob 15­ih.

14 kremšnit polnih želodčkov

12. julija 2014 se je 14 tekačev opogumilo za tek na zelo zahtevnem s kremšnitami posutem nočnem teku na Bledu.

Kako izboljšati sodelovanje med občinami in NVO

V Stičišču NVO osrednje Slovenije so izdali priročnik za občine z naslovom: Semafor - podporni ukrepi za delovanje nevladnih organizacij, v katerem predstavljajo ukrepe, ki jih občine lahko sprejmejo in pripomorejo k razvoju nevladnih organizacij.

Delnice športne prireditve v Bruhanji vasi pa še kar rastejo...

In res, če bi borzne lovke segle tudi na rekreativni center Gmajna v Bruhanji vasi, bi lahko v kakem časopisu prebrali tak naslov. Letos je bila prireditev Športni dan v Bruhanji vasi (29. 6.) na sporedu enajsto leto zapored.

GROŠevci bomo poletje preživeli po študentsko!

Julij, poletje, vročina in izpitnega obdobja je skoraj konec. Kaj več si lahko študent želi? Ta kombinacija je že skoraj popolna, nato pa dodamo še malo morja, zamenjavo oblačil za kopalke in koktejl v roke in imamo dobitno kombinacijo.

11. športni dan v Bruhanji vasi

Nogomet na travi 6+1, odbojka na mivki - mešane trojke, družabne in sprostitvene igre.

V Dobrepolju smo gostili Urbane tekače

Kdo so Urbani tekači? Skupina tekačev, ki teče skupaj z najbolj znanim slovenskim tekaškim trenerjem, Urbanom Praprotnikom. Ljudje, ki imajo radi aktivno življenje, predvsem pa so zaljubljeni v tek.

Nova tekaška pridobitev v Dobrepolju - trasa polmaratona (21 km)

Menite, da je možno z eno tekaško traso povezati 11 dobrepoljskih vasi in od začetka do konca teka preteči polmaratonsko razdaljo (21.098 metrov)?

Prenovljena akcija Veter v laseh

Ni kaj, malo stvari v našem življenju je stalnih, večina jih je nagnjena k spreminjanju. Vedno znova iščemo nove izboljšave, nove pristope, nove tehnologije in postopke. Nič drugače ni na področju športa in rekreacije.

Študentje jemo dobro in ugodno

S ponedeljkom, 9. 6. 2014, je nekaj sprememb glede GROŠevega menija po subvencionirani ceni Pr' Atku.

Postani skavtski voditelj, skavtska voditeljica!

Vse kar potrebuješ je starost nad 18 let, en čeber veselja do dela z mladimi, ščepec iznajdljivosti, eno gajbo ljubezni do narave in njenega Stvarnika, en lonec želje po dobri družbi ter vsaj enega od naslednjih podatkov

Juhu, GROŠevo poletje je že skoraj TU!

Kot že omenjeno v naslovu, zunaj je že toplo in sončno, oblačila v omarah so že skoraj izključno samo poletna, na koledarju pa že piše junij (ljubitelji filma Tu pa tam si lahko preberete v njihovi različici: "Danes je junij, avtobus pripelje šele januarja!").

Biti voditelj

Ni besede, s katero bi najbolje opisala svoja skavtska pota, ki sem jih prehodila v vseh letih skupaj s skavti. Bilo jih je mnogo.In ni besede, s katero bi lahko najbolje izrazila svoje občutke v tem trenutku, ko se spominjam skavtskih dogodivščin na svoji poti voditeljstva. Karkoli bi zapisala, bi bilo premalo in hkrati preveč. Pa vendar! Bilo je lepo in bilo je hudo, včasih tudi naporno, a vse skupaj nepozabno, nekaj, kar je nedvomno zaznamovalo moje življenje.

Fitnes preko ŠK GROŠ tudi v Ivančni Gorici

ŠK GROŠ od sedaj tudi v sodelovanju s Športnim studiom V.I.P. v Ivančni Gorici.

Dotik mojih vrat

Ob razstavi Vrata – prostorski in simbolni prehodi življenja v Slovenskem etnografskem muzeju potekajo aktivnosti tudi v Mestni knjižnici Grosuplje.

Enodnevna ekskurzija na Dunaj v družbi arheologa dr. Petra Turka - ODPOVEDANA

Zaradi prenovitvenih del v muzeju na Dunaju bo ekskurzija prestavljena na naslednje leto.

Dobili zmagovalca 1. GROŠevega strelskega turnirja

V nedeljo, 27. 4. 2014, je v prostorih Strelskega društva Bukovec potekal 1. GROŠev turnir v streljanju z zračno puško.

Gosta 3. pogovornega večera sta bila Borut Borštnik in Borut Vasič

Gosta tretjega pogovornega večera sta bila Borut Borštnik iz Prilesja, direktor zavoda Mladi podjetnik, in Borut Vasič s Prhajevega, ki je med najuspešnejšimi mladimi kmeti v našem okolju.

Najlepša zgodba vseh časov

Več kot 150 prostovoljcev. Vpletenost sodobne družine v zgodbo staro 2000 let. Novi in prenovljeni prizori. Nova avtorska pop-rock glasba. Pevci pomešani med igralce. Novi kostumi za celoten P-zbor. Spremenjen ambient zaradi dežja. Dvakrat napolnjena športna dvorana.

Zagreb z GROŠem

GROŠevci smo se v soboto, 12. aprila 2014, podali v Zagreb ter v tamkajšnji živalski vrt. Vabljeni, k ogledu fotografij.

ŠK GROŠ odprl študentsko info točko

V petek, 18. aprila je Študentski klub GROŠ ponovno odprl svoje prostore. V zgornjih delu odpira prvo študentsko info točko, kjer bodo člani deležni mnogih ugodnosti, kot so poceni kopiranje, brezplačni internet, predavanja in več.

Študentska info točka odslej odprta vsak dan

Vsi študenti vabljeni na info točko, kjer boste deležni mnogih ugodnosti, kot so poceni kopiranje, brezplačni internet, predavanja in več.

Priložnostna poštna znamka »100 let frančiškanov pri Novi Štifti«

Frančiškanski samostan Nova Štifta je ob letošnji 100 – obletnici prihoda frančiškanov k Novi Štifti (1914 - 2014) izdal priložnostno poštno znamko »100 let frančiškanov pri Novi Štifti«.